NaturAsztal

Egyedi bútorgyártás és -tervezés

 

Tervezze meg saját egyedi design bútorát, és mi elkészítjük a megadott szempontok alapján. Bútorvásárlás során az egyik leggyakoribb probléma maga a bútor mérete, hiszen többnyire korlátozott helyünk van egy-egy bútor számára. Nagyon zavaró, ha találunk egy számunkra tetszetős bútort, de nem megfelelőek a méretek, nem fér el a tervezett helyen. Ilyenkor lemondunk a designról és folytatjuk tovább a keresgélést.

Az általunk készített bútorok esetében nem kell kompromisszumot kötni, hiszen a méret és a design is csak Önön múlik. Ezáltal biztosítható, hogy olyan személyre szabott egyedi bútorokat gyárthassunk, amelyek mind méretben, mind stílusban tökéletesen megfelelnek az Ön elvárásainak. Teremtse meg otthonában, irodájában azt a környezetet, amelyben jól érzi magát egyedi tervezésű design bútorokkal! Ne Ön alkalmazkodjon a bútorokhoz, hanem a bútorokat alakítsa a saját ízléséhez. Ebben lehet segítségére az Egyedi Design Lakberendezési Stúdió.

 

Tervezés és gyártás menete

 

Az egyedi bútor legyártása előtt mindenképp szükség van egy tervezési fázisra, hogy felmérjük az igényeit, és ahhoz mérten készíthessük el személyre szabott bútorát.

A tervezés során meg kell adni, hogy:

  • mely helyiségbe szeretné a bútort
  • milyen méretben szeretné legyártani egyedi bútorát
  • milyen formában, designban szeretné a bútorát
  • milyen anyagból készítsük el design bútorát
  • milyen színben gyártsuk le a kért bútort

Amennyiben valamelyik szempontnál bizonytalan, akkor természetesen adunk javaslatokat, ötleteket, hogy megtaláljuk az Ön számára legideálisabb megoldást, biztosítva, hogy olyan egyedi bútort készítsünk, amely megfelel az elvárásainak. Amint minden szükséges paramétert sikerült megtervezni, elkészítjük az egyedi bútor gyártására vonatkozó árajánlatot.

Milyen bútorok tervezésében és gyártásában tudunk segíteni?

 

Egyedi design étkezőasztalok

Az egyik leggyakrabban használt bútor a lakásunkban az ebédlőasztal. Központi szerepet tölt be egy családi ebédnél vagy egy baráti összejövetelnél, ezért az étkezőasztal tervezés során meghatározó szempont a méret, hiszen szeretnénk, hogy mindenki kényelmesen elférjen. A méreten kívül megadhatja, hogy milyen anyagból, milyen felületkezeléssel, milyen színben és designban készüljön el egyedi étkezőasztala. Az egyszerű, letisztult formavilágtól egészen a modern stílusig bezárólag vállalunk egyedi asztalkészítést. Eddigi munkáinkat és további ötleteket Naturasztal galéria oldalunkon tekintheti meg, amely inspirációként szolgálhat bármely egyedi fa étkező asztal megtervezéséhez.

 

Konyhabútorok, konyhaszekrények

A háziasszonyok felségterülete a konyha. A konyha kialakításában talán a legfontosabb szempont a praktikusság, hogy minden konyhai eszköz kéznél legyen. Az egyedi konyhaszekrények tervezése során figyelembe vesszük, hogy milyen eszközöket szeretne tárolni a konyhaszekrényben, és úgy alakítjuk ki a konyhabútort, hogy akár a konyhai eszközök méretéhez igazítjuk az egyes fiókokat, tárolókat. Ezáltal nem csak praktikus lesz a kért konyhabútor, hanem helyet is spórolhat. A méreteket, anyaghasználatot, színeket természetesen itt is Ön választhatja ki, de igény esetén szívesen segítünk a konyhabútorok, konyhaszekrények tervezésében is. Egyedi, design konyhabútorokról bővebben Blog oldalunkon olvashat.

 

Nappali bútorok, beépített szekrények

Otthonunk központi helyisége a nappali. Itt kapcsolódunk ki, szórakozunk, vagy épp pihenünk, ezért a nappali bútorok tervezésénél fontos szempont a design. Igyekszünk úgy alakítani otthonunk stílusát, hogy az ott töltött idő a lehető legkomfortosabban teljen. Ebben nagy szerepet játszik, hogy milyen nappali bútorokkal, szekrényekkel vesszük körbe magunkat.

 

Egyedi dohányzóasztalok

Modern design dohányzóasztalok, amelyeknek csak a képzelet szabhat határt. Otthonunk ékes dísze lehet egy egyedileg tervezett dohányzóasztal. Ízléstől függően dohányzóasztalunk készülhet fából, üvegből, rézből vagy akár betonból is. A változatos anyaghasználat mellett különféle színekből is válogathat, hogy dohányzóasztala tökéletesen passzoljon a helyiség hangulatához.

 

Egyedi design konzolasztalok

Otthonunk bármely helyiségét képes feldobni egy ízlésesen megtervezett design konzolasztal. A konzolasztalok készítésénél többnyire másodlagos a funkcionalitás, és főként a designra helyezzük a hangsúlyt, hiszen ezeknek a konzolasztaloknak pont abban rejlik a varázsuk, hogy felkeltsék a figyelmet.

 

Irodai tárgyalóasztalok és íróasztalok

Napunk egy jelentős részét a munkahelyünkön töltjük, ezért legalább olyan fontos a munkahelyi környezet megfelelő kialakítása, mint az otthonié. Itt szintén a design és a funkcionalitás ideális házassága a cél. Fontos az első benyomás, így az ügyfelekre is jó benyomást tehet, ha egy modern tárgyalóasztalnál foglalnak helyet. Íróasztal és tárgyalóasztal készítés során szintén egyedi méret, szín és anyaghasználat áll a rendelkezésére, hogy a lehető legideálisabb asztalt készíthessük el Önnek.

 

Hálószoba bútorok

Egyedi sminkasztalok, fésülködő asztalok és éjjeli szekrények személyre szabva. Ki ne szeretne szépítkezni? Ez rengeteg kozmetikai és sminkkellékkel jár, amelyeket tárolni is kell valahol. Erre a célra szolgálnak a különböző smink és fésülködő asztalok. Segítségünkkel olyan fésülködő asztalra tehet szert, amely designban illeszkedik a hálószoba stílusához, és olyan praktikus tárolórekeszekkel van felszerelve, ahol könnyedén, rendezetten tárolhatóak a különböző kozmetikumok, sminkkellékek. Kérésére a fésülködő asztalt tükörrel felszerelve gyártjuk le.

 

Mitől lesz egyedi a bútora?

  • Attól, hogy Ön adja meg, milyen méretben készüljön el egyedi bútora.
  • Attól, hogy a rengeteg lehetséges színből Ön választja ki, hogy milyen színvilágban pompázzon desing bútora.
  • Attól, hogy Ön dönti el a felületkezelés módját (csiszolt, lakkozott, kefélt, stb.
  • Attól, hogy Ön választhatja ki, milyen anyagból készüljön el a bútor (tölgyfa, fenyőfa, diófa, beton, réz, üveg, stb.). Az anyagokat lehet kombinálni is, például tölgyfa asztallap réz lábakkal, vagy üveg asztallap beton lábakkal.
  • Attól, hogy megadhatja hová tervezi az adott bútort, így a tervezés során hasznos ötleteket, javaslatokat tudunk adni.

 

Amennyiben Ön is szeretné feldobni otthona megjelenését, hangulatát egyedi bútorokkal – a tömör fa étkezőasztaltól a konzolasztalig –  akkor várjuk megkeresését elérhetőségeinken, vagy látogasson el személyesen bemutatótermünkbe, ahol további izgalmas ötletekkel, megoldásokkal várjuk.

Referenciáinkat, inspirációkat a Galéria oldalunkon találhat.